AM: meghosszabbodik a szarvasmarha tej-állatjóléti felhívás kötelezettségvállalási időszaka

Gazdaság, 2021.01.20

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium (AM) - az átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította "A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás" pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát - közölte az agrártárca szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a hosszabbítás eredményeképp továbbra is elérhető lesz a támogatás azon kedvezményezettek számára, akik jelenleg részt vesznek a programban és élni kívánnak e lehetőséggel.

A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítása 2021. január 25-től 2021. február 22-ig, a Magyar Államkincstár által közzétett elektronikus formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával kérelmezhető. A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelem visszavonására a kincstár 2021. március 11-ig lehetőséget biztosít - tették hozzá.

Az AM felhívta a figyelmet arra is, hogy amennyiben a gazdálkodó nem kíván élni a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbításának lehetőségével, úgy nem szükséges kérelmet benyújtania, azonban a benyújtásra rendelkezésre álló határidő jogvesztő hatályú. A vállalt tevékenységeket a kötelezettségvállalás teljes időtartama alatt be kell tartani.

A pályázati felhívás és a módosítás részleteit tartalmazó közlemény a palyazat.gov.hu oldalon érhető el - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!