Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket

Gazdaság, 2020.09.21

Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020-díjakat hétfőn Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében.

Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket A díjat a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte 2015-ben azzal a céllal, hogy a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nemcsak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják.

Az ünnepségen Nagy Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) helyettes államtitkára kiemelte: Széchenyi István korához hasonlóan most is jelentős kihívásokkal áll szemben az ország, amelyek összefogást és fokozott figyelmet kívánnak mindenkitől.

Hozzátette, hogy az ITM fő feladata a jövő építése, a gazdaság, a magyar ipar támogatása, fejlesztése.

A tárca négy kiemelt ágazatban - építőipar, egészségipar, élelmiszeripar és kreatív ipar - készít stratégiát, azonban ezek mellett minden olyan iparágat támogat, amely elősegíti az ország boldogulását - mondta.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020. fődíjat kapta az évi ötszázmillió forint összárbevétel kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Vesta Home Magyarország Zrt., az évi ötvenmillió forint alatti árbevétel kategóriában a Visual Cortex Kft.

Az Év Felelős Széchenyi Üzleti Vállalkozása 2020-díj nyertese az évi ötszázmillió forint összárbevétel fölötti kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft., az évi ötvenmillió forint alatti összárbevétel kategóriában a Chocorino Kft.

Az Év Legsikeresebb Széchenyi Vállalkozása - A Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó 2020-díj nyertese a Femmetex Hungary Kft. lett.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Mobilitási-díját a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. kapta.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Innováció-díj elismerésben részesült a Promotions Media Kft.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Termelékenység elismerést a Weinberg '93 Építő Kft. nyerte.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Társadalmi Felelősségvállalás-díjat a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány érdemelte ki.

A Széchenyi-család díjazta a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben a nemzet egységéért, egészségéért és védelméért a leghatékonyabb és legönzetlenebb segítséget nyújtó szervezeteket, vállalkozásokat. Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 A Család Különdíja elismerésben részesült a Pszichomenedzser Szolgáltató és Betéti Társaság, továbbá oklevelet vett át az ENEA MED Bt., a RINI Kft., Terék József egyéni vállalkozó, Faragóné Tóth Zsuzsanna egyéni vállalkozó.

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány az idén először adta át a Magyar Dráma Napja alkalmából a Széchenyi-örökség Okmánya elismerést a magyar nyelv ügyéért végzett munkásság, a művészi teljesítmény elismerést. A díjat Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművésznek, Farkas Árpád Kossuth-díjas írónak, költőnek, Fazekas István Jókai-díjas drámaírónak, Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznek, Koncz Gábor Kossuth-díjas színművésznek, Serfőző Simon Kossuth-díjas költőnek és Szőcs Géza Kossuth díjas írónak, költőnek ítélték oda.
(MTI)

Galériánk

Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020 elismeréseket
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!