Bázisiskola programot indított a Pénziránytű Alapítvány

Gazdaság, 2021.09.22

A Pénziránytű Alapítvány a Mastercarddal együttműködésben országos Bázisiskola programot indított, amelynek keretében pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozásokat és tanárképzést tartanak általános és középiskolás diákoknak, pedagógusoknak - közölte az alapítvány a Veszprémben tartott megnyitót követően szerdán az MTI-vel.

A közleményben felidézik, hogy a program keretében az előző tanévben elkészültek a Pénzügyi tudás otthona tantermek a Pénziránytű bázisiskola pályázat nyertes iskoláiban, az alapítvány felkészítette a bázisiskolák trénereit, kipróbálták az alapítvány által fejlesztett élménytananyagokat.

Szeptembertől minden készen áll, hogy széleskörben indulhasson a program az ország hat vidéki városában, Debrecenben, Dunaújvárosban, Győrben, Kisújszálláson, Szegeden és Veszprémben - írja az alapítvány közleményében.

A Bázisiskolák elérhetőségeiről és a diákcsoportok regisztrációjáról bővebb információ a Pénziránytű Alapítvány honlapján (https://www.penziranytu.hu/bazisiskolak) érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!