Bővítette üzemét a dombóvári Kri-Sa Kft.

Gazdaság, 2020.01.29

Mintegy 270 millió forintos beruházással bővítette üzemét a fémszerkezeteket gyártó dombóvári Kri-Sa Kft. - közölte a cég vezetője az MTI-vel.

A kft. a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program 50 millió forintos támogatásával valósította meg a fejlesztést.

Trupp Győző ügyvezető igazgató elmondta: a cég a projekt keretében három nagy teherbírású híddarut vásárolt, és egy 1700 négyzetméteres üzemcsarnokot épített, így jelenleg a Dombóvár mellett fekvő, kaposszekcsői ipari parkban összesen 5600 négyzetméternyi üzemi területen dolgoznak.

Az 1998-ban alapított, 45 dolgozót foglalkoztató kkv 95 százalékban osztrák, német, svájci piacra szállítja termékeit, jellemzően épületszerkezeteket, silókat, elszívó berendezések fém-, üvegtörő berendezések tartó szerkezeteit.

A cégvezető közlése szerint a kft. tavalyi nettó árbevétele várhatóan a 2018-as, 832 millió forinthoz hasonlóan, 800-900 millió forint körül alakul. Az idén az üzembővítésnek köszönhetően 900 millió és egymilliárd forint közötti árbevételre számítanak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!