Együttműködési megállapodás kötött az Óbudai Egyetem és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Gazdaság, 2019.02.15

A fővárosi vállalkozások fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az Óbudai Egyetem csütörtökön a Be Smart szakmai nap és partnertalálkozó keretében - közölte az Óbudai Egyetem pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a hosszú távú partneri kapcsolat célja, hogy a stratupokat és a vállalkozásokat minél sikeresebben támogassák, amelynek eredményeképpen versenyképesebb és hatékonyabb, tudáson és innováción alapuló gazdasági élet fejlődjön ki a fővárosban.

Kiemelték, hogy a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és az Óbudai Egyetem együttműködik közös rendezvények, programok kidolgozásban, megvalósításában, szakmai hírek, aktualitások hatékony terjesztésében, az együttes pályázási lehetőségek kidolgozásában.

Vállalásaik között szerepel a tudásbázisához hozzáférés biztosítása, a szakmai fórumok közötti információáramlás elősegítése, közös tevékenységgel kapcsolatos információk kommunikációja.

A terveik szerint a közalapítvány és az egyetem munkatársai előadóként vagy szakértőként részt vesznek a másik fél által szervezett szakmai fórumokon, konferenciákon, kiállításokon, és versenyeken - tájékoztatott az Óbudai Egyetem.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!