Energetikai projektekben működik együtt az MVM és a Tungsram

Gazdaság, 2021.03.25

Stratégiai együttműködési keretmegállapodást írt alá az MVM Energetika Zrt. és a Tungsram az energetikai terület részét képező világítástechnikai és -technológiai fejlesztések, piaci megoldások közös feltárásáról és piaci bevezetéséről.

Az MTI-hez elküldött csütörtöki közlemény szerint több energiahatékonysági projektet is terveznek, de közös cég létrehozásáról egyelőre nincs szó.

A közlemény idézi Jörg Bauert, a Tunsgram elnök-vezérigazgatóját, aki kifejtette: az energiatakarékosság, a költséghatékonyság és az okos megoldások már három éve, a Tungsram függetlenné válása óta állnak a vállalat tevékenységének középpontjában, a keretmegállapodás újabb lépés a koncepciók eredményes megvalósítása felé.

Az MVM elnök-vezérigazgatója, Kóbor György hangsúlyozta, hogy az MVM Csoport számos területen indította el és folytatja a fenntartható jövőt szolgáló hatékonyságjavító projektjeit, a Tungsrammal kötött megállapodás új utakat nyit, ahol közös innovációkkal valódi változások hozhatók az emberek, városok életébe.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!