Három magyar cég került a Deloitte leggyorsabban növekvő technológiai vállalkozások CE Fast 50 listájára

Gazdaság, 2022.12.08

Az árbevétel alapján a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket díjazó Deloitte Central Europe 2022-es Technology Fast 50 programjára 16 közép-európai országból 400 pályázat érkezett, a rangsorba 3 magyar cég került be - közölte a könyvvizsgáló és adótanácsadó az MTI-vel csütörtökön.

A közlemény szerint a jelentkező cégek idén rekord, 2,351 százalékos átlagos növekedést értek el, tavaly a bővülés mértéke 2,278 százalék, 2020-ban 1,460 százalék volt.

A lista 13. helyén szereplő magyar SnapSoft felhő alapú szoftveres megoldásokat szállít ügyfeleinek; a 33. helyen szereplő i4p informatics az IT biztonság területén tevékenykedik, kriptográfiai (titkosítási) megoldásokat fejleszt; a lista 47. helyezettje az ugyancsak magyar Abylon Consulting, amely gyorsan bevezethető és skálázható nagyvállalati informatikai megoldásokat kínál az üzleti intelligencia, a fejlett adatelemzés és a kollaboráció területén.

A 2020-ban bevezetett Impact Stars kategóriában olyan cégeket ismernek el, amelyek a kiváló termék- vagy szolgáltatáskínálat mellett pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra, az üzleti életre, az innovációra, a környezetre vagy a sokszínűségre. Az idei magyar díjazott vállalatok a Digital Thinkers, a Parkl Digital Technologies és a Talk-A-Bot - közölték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!