Hogyan válasszon konferenciatermet?

Gazdaság, 2019.10.20

Amikor munkáról van szó, senki nem lehet elég alapos, igényes. Ennek okánmeetingek, konferenciák, workshopok, tréningek és magánjellegű rendezvényekjöhetnek közbe egy év során, amelyhez színvonalas és zavartalan helyszín dukál.

Hotel Európa Fit A különböző igények más-más tereket igényelnek, így a választás Önön múlik, azonban nem árt néhány szempontot figyelembe venni a megfelelő döntés érdekében.

Kellemes atmoszféra

Egy szálloda esztétikai megújulása jelentősen kihathat döntéseinkre, hiszen a kellemes hangulat és a fényjátékok hatása mellé egyértelműen kapcsolódik a professzionális konferenciai eszközfejlesztés, legalábbis a konferenciatermekkel rendelkező hotelek esetében biztosan. Az automata szélesvászon, a távvezérlésű 5.1 Dolby Surround technológia vagy a multifunkciós terem egyedülálló lehetőséget kínál egy rendezvény során.

Technikai felszereltség

Amikor döntés előtt áll, ne hagyja figyelmen kívül a terem technikai adottságait sem! Azok az alapvető technológiai eszközök, mint a vetítővászon, a Wi-fi, a diavetítő, az írásvetítő, a televízió, a DVD-lejátszó, a pinwand, a szónoki pult vagy a flip chart ma már számos bérelhető teremben megtalálható. Azonban, ha sajátos igényünk is van a felszereltség kibővítésére, a legtöbb helyen, némi térítés ellenében lehetőségünk van rá. Gondolhat itt például az LCD projektor, a fénymásolás, a hangosítás, a mikrofonok meglétére.

Teremadatok és kapacitás

Természetesen a különböző igényekhez különböző terem adottságok passzolnak, ezért ajánlott olyan hotelt választani, ahol több terem is adott, amelyek közül aztán majd válogathat.

Az első szempont a méret. Egyértelműen közepes és nagyobb méretű termek is választhatóak, a rendezvény jellegétől függően. Egy 230 nm 2 -es terem például már szép létszám számára kínálhat helyet. Nos, akkor elérkeztünk a második szemponthoz, a befogadó képességhez. Ha a legnagyobb terem 200 fő befogadására alkalmas, míg a kisebbek 40, illetve 60 fő elhelyezését teszik lehetővé, az már változatos kínálatnak mondható. A harmadik szempont leginkább a megvilágításhoz és a légkörhöz köthető. Érdemes figyelembe venni a természetes fény arányát, a sötétítési lehetőséget, de a burkolatot és a klímát is.

Egyéb szempontok

Ne feledkezzen meg a gasztronómiáról, hiszen tudja: éhesen nem lehet gondolkodni! Egy exkluzív gálavacsora, egy egyszerű snack választék, egy kávészünet, egy nemzetközi ételkülönlegesség összeállítás vagy egy kellemes koktélkínálat jelentősen felel a hangulatért, és hozzájárul elégedettsége növeléséhez. A vendégeknek külső és belső szolgáltatások széles választékával is ajánlott kedveskedni. A BalanceRoom, a VisualRoom, a MediMotonRoom megannyi elképzeléshez igazodik. A hévízi Hotel Európa fit**** superior sokszínű konferenciatermei között Ön is megtalálja a rendezvény programjához illeszkedőt!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!