TV műsor

Hova fordulj, ha szakértő szervizre van szükséged a Kärcher takarítógéped számára?

Gazdaság, 2021.05.17

Amennyiben rendelkezel már Kärcher tisztító- vagy takarítógéppel, akkor minden bizonnyal nagy elégedettséggel használod a mindennapokban.

Karcher Jól tudod, hogy megbízható világmárkáról és a német precizitásra jellemző magas minőségű készülékekről van szó.

Ez a nemzetközi háttér megoldást kínál számodra minden helyzetben. Még akkor is, ha a takarítógép neadjisten átmenetileg felmondja a szolgálatot egy meghibásodás következtében.

Nem hagynak magadra, van segítség

Jól tudjuk, milyen bosszantó lehet, amikor ég a munka a kezed alatt, teljes kapacitással működteted a feladataidat, és akkor hirtelen észreveszed, hogy a takarítógép - ami mostanra jól megszokott segítséget nyújt számodra - nem áll rendelkezésre. Az első ijedtség után azonban szeretnénk megnyugtatni: van megoldás a gyors javításra és az átmeneti üzemszünet gördülékeny kiküszöbölésére.

A Kärcher Center Marclean szakértő szervizcsapata ugyanis készséggel fogadja az esetlegesen meghibásodott készülékeket javításra, és szavatolja azok minőségi szervizelését. A speciálisan felkészített szerelők mindezt gyorsan és rugalmasan teszik annak érdekében, hogy mihamarabb visszakapd és újból tökéletesen működtethesd a Kärcher takarítógépedet.

Kärcher takarítógépek szervizelése

Esetleges meghibásodás esetén tehát érdemes e-mailben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot a szervizzel és jelezni a problémát. Ha becsomagoltad a készüléket, akkor egy futárszolgálat szállítja el azt tőled, vagyis neked nem kell a szállítással bajlódnod.

A Kärcher Center Marclean szakértő szervizcsapata teljes felülvizsgálatot végez a gépen, cseréli a kopóalkatrészeket, és javítást követően biztonsági tesztet futtat a készülék rendeltetésszerű működésének ellenőrzésére.

A takarítógépek javítása átlagosan 5 munkanapot vesz igénybe a Kärcher győri szervizközpontjában, majd a munka végeztével a futár vissza is szállítja hozzád a készüléket.

Átmeneti megoldást is kínálnak az üzemszünet idejére

Amenyiben a munkamenet szempontjából kritikus fontosságú számodra a takarítógép rendelkezésre állása, jó hírünk van: a Kärcher Center Marclean nem csak háztartási vagy ipari takarítógépek értékesítésével és javításával foglalkozik, hanem lehetőség van náluk a készülékek bérlésére is. A takarítógépek rugalmas bérlési lehetősége által a kölcsönözni kívánt készüléket pontosan azokra a napokra tudod igénybe venni, amíg a sajátod nem áll rendelkezésre, és szükséged van egy átmeneti megoldásra.

Azt ajánljuk, hogy a meghibásodás és szervizelés kieső idejére bérelj egy azonos paraméterekkel rendelkező takarítógépet, amelynek díját csupán erre az időszakra kell megfizetned. A kölcsönzésre vonatkozó igényedet e-mailben vagy telefonon keresztül is jelezheted a cégnek, illetve itt tudsz érdeklődni a rendelkezésre álló bérelhető készülékek köréről is.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!