ITM: meghosszabbítják a fenntarthatósági pályázatok jelentkezési határidejét

Gazdaság, 2020.03.23

Meghosszabbítják a fenntarthatósági pályázatok jelentkezési határidejét, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által korábban kiírt két fenntarthatósági pályázatra az eredeti, március végi határidők helyett 2020. április 15-ig várják a pályaműveket - jelentette be Boros Anita, a tárca építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára az MTI-nek hétfőn küldött közleményben.

Az egyetemistáknak szóló, "Az illegális hulladéklerakás felszámolása - szankciók és eszközök" című hulladékmentesítési pályázatra és a három, 14-17, 18-21 és 22-25 éves korosztályban meghirdetett vers- és novella pályázatra a minisztérium továbbra is várja a pályaműveket. A pályázatokat elektronikus formában is fogadják a [email protected] e-mail címen - közölte az ITM.

"Az én környezettudatos iskolám" címmel új rajzpályázatot is kiírt az ITM az általános iskolás gyermekek számára, melyben az alkotni vágyó és kreatív gyermekeket hívja fel a minisztérium arra, hogy rajzban fogalmazzák meg, mit jelent számukra a környezettudatosság, mit tudnak tenni környezetük védelme, saját iskolájuk környezettudatossága érdekében. Boros Anita hangsúlyozta, a rajzpályázat célja az egyén felelősségének tudatosítása, a környezettudatos gondolkodásra való nevelés elősegítése. A pályaműveket erre a kiírásra 2020. május 20-ig várják - tájékoztatott az ITM.

A közlemény szerint mindhárom pályázat részletes feltételei elérhetőek a www.kormany.hu és a www.emi.hu oldalakon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!