Két tagügynökséggel bővült, és új ügynökségi brandet vezet be a Hinora

Gazdaság, 2018.11.09

Két tagügynökséggel bővült, és új ügynökségi brandet vezet be a Hinora Group - közölte a reklámügynökség az MTI-vel.

A közlemény szerint a Hinora Group meglévő reklámügynöksége mellé megalapította a Positive Digital & Social nevű digitális ügynökségét, ezen kívül tulajdonrészt vásárolt a Positive Communications PR ügynökségben is, így teljeskörű kommunikációs szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A Hinora Group Communications Positive by Hinora Group-ként folytatja működését. A 2001-ben alapított full service reklámügynökség nem csak új ügynökségi brandet vezet be, hanem teljes arculatváltáson is átesett, valamint működési struktúrája is gyökeresen átalakult. A cégcsoportot mostantól három tagügynökség alkotja, a Positive Advertising, a Positive Digital & Social, valamint a Positive PR.

A teljes mértékben magyar tulajdonú reklámügynökség 1,3 milliárd forintos forgalmával a legnagyobb hazai ügynökségek közé tartozik, idén 1,7 milliárd forint árbevételt várnak, és mint Hinora Bálint, a reklámügynökségi csoport ügyvezetője a közleményben kifejti, már most azt látják, hogy nyereségük is jóval felülmúlja a tavalyit.

A közlemény szerint a Positive by Hinora Group forgalma alapján bekerült a 15 legnagyobb, nyeresége alapján pedig a 10 legeredményesebb magyarországi reklámügynökség közé a Kreatív magazin októberi rangsora alapján, hozzávetőleg 60 állandó ügyfele van.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!