Megvette a Wing az Airport City logisztikai parkot

Gazdaság, 2022.01.28

Megvette a Wing az Airport City logisztikai parkot, a csaknem 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában hat meglévő, illetve egy építés alatt álló épületben - közölte a Wing Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az ingatlanfejlesztő és -befektető cég tájékoztása szerint a CPI csoporttal kötött tranzakció révén az ingatlanvállalat prémium minőségű ipari parkkal erősíti pozícióját a budapesti ipari és logisztikai piacon.

A tranzakció rekordalacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg - közölték.

Az Airport City a közlemény szerint jól illeszkedik a Wing meglévő ingatlanportfóliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében. Ezek a 2-es terminál mellett található ibis Styles Budapest Airport Hotel, vagy az ország legkorszerűbb pilóta- és légiutaskísérő képzési központja, amely a Wizz Air számára épült fel a közelben.

A most megvásárolt logisztikai park mellett a Wing ipari portfoliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!