Milyen az ideális HR-szolgáltató?

Gazdaság, 2019.12.12

Az ideális munkaerő-közvetítő közel hozza egymáshoz a keresletet és a kínálatot, ezáltal segíti a munkaerőpiac hatékony működését.

Kézfogás Mivel ismeri a piacot, tökéletesen tisztában van mind a munkaerőt kereső cégek, mind az álláskeresők igényeivel.

Támogat a munkakeresésben

A munkaerő közvetítésével és kölcsönzésével foglalkozó cégek hatékony támogatást nyújtanak abban, hogy minél hamarabb munkát találj, de akár az álommunkádat is megtalálhatod a segítségükkel! Mit kell tenned ehhez? Csupán regisztrálnod kell az oldalukon, feltölteni az önéletrajzodat és megadni, hogy milyen munkakörökben tudnád elképzelni magad. A HR-szolgáltatók segítenek ha: pályakezdő vagy, esetleg kipróbálnád magad egy új területen, ahol még nem rendelkezel tapasztalattal, munkahelyet váltanál, vagy szeretnéd karrieredet előmozdítani, időszakos jelleggel vagy részmunkaidőben vállalnál munkát.

A HR-szolgáltató élethelyzettől és céltól függően különböző szolgáltatást kínálhat számodra. Felméri, hogy igényeidnek inkább a kölcsönzés vagy a közvetítés felel-e meg, vagy elegendő-e a szimpla tanácsadás.

Segíti céged működését

Céged akkor működhet hatékonyan és eredményesen, ha megfelelő számú és minőségű munkaerő áll rendelkezésre. Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor jönnek képbe a HR-szolgáltatók, akik többféle megoldást kínálnak a munkaerő-igénytől függően. Ha képzett munkaerőre van szükséged, akkor a munkaerő-közvetítés lehet az ideális megoldás. Ha időszakos jelleggel vennél fel nagyobb számú munkavállalót, akkor a kölcsönzés lehet az ideális megoldás. Ha céged nem rendelkezik megfelelően képzett HR-esekkel, akkor az egész toborzási folyamatot kiszervezheted, hiszen a HR-szolgáltatók ezt is vállalják. Abban az esetben, ha cégednek speciálisan képzett szakemberekre van szüksége, érdemes lehet kimondottan egy adott területre specializálódott munkaerő-közvetítő vagy -kölcsönző céggel felvenni a kapcsolatot.

Milyen az ideális HR szolgáltató?

  • Elsősorban korrekt, nem ígér többet, mint amire képes, így nem vesztegeti a drága idődet
  • Felkészült, képzett alkalmazottainak hála nincs olyan kérdés vagy felmerülő probléma, amelyben ne tudna segíteni
  • Hosszabb ideje tevékenykedik adott területen, így tökéletesen ismeri, átfogó rálátása van a munkaerőpiacra

Több profillal rendelkezik, így egyszerre foglalkozik a munkaerő kölcsönzésével, közvetítésével, toborzással és fejvadászattal is. A különböző területek pedig egymást támogatva végzik tevékenységüket

  • Hatékonyan használja a modern kommunikáció eszközeit

  • A magyar és a nemzetközi jogrendszerben való eligazodásban is segítséget nyújt partnereinek

  • Folyamatosan lépést tart a változó piaci környezettel és az eltérő megrendelői igényekkel

  • Kiváló elhelyezkedési és beválási aránnyal dolgozik

  • Elégedett partnerekkel, jó referenciákkal rendelkezik

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!