Modern üzleti és termelési környezetet kialakító fejlesztést valósított meg az Uniholz Kft. Hajdúnánáson

Gazdaság, 2021.07.31

Befejeződött az Uniholz Kft. modern üzleti és termelési környezetet kialakító fejlesztése Hajdúnánáson, az acél kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó kelet-magyarországi vállalkozás a több mint 70 millió forintos komplex logisztikai fejlesztéséhez 50,5 millió forint támogatást kapott a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (Ginop) - közölte a társaság az MTI-vel.

Az elnyert forrás felhasználásával az anyagmozgatást segítő korszerű targoncákat, állványrendszert, mérleget vásároltak.

Az eszközök beszerzésén túl a hajdúnánási telephelyen infrastrukturális beruházást végeztek, egyebek közt modernizálták az árukiszolgáló tereket, a parkolót.

Többek között a meglévő csarnok egyik oldalsó hajójában olyan beton részt alakítottak ki, amely elbírja a 4000 kilogramm teherbírású targonca önsúlyát, és az általa szállított maximum 4000 kilogramm árut, illetve a rajta felállított 10 000 kilogramm teherbírású tartó állványok súlyát. A telephelyen süllyesztett hídmérleg aknát alakítottak ki, és betonozták a környezetét.

Nyilvános cégadatok szerint az Uniholz Kft. 2020-ban több mint 2,6 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 3,2 milliárd forint után. A vállalkozás adózott eredménye 2020-ban 68 millió forintot tett ki az előző évi 119 millió forinttal szemben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!