Mutatunk egy befektetést, amely egyetlen hónap alatt megtérül

Gazdaság, 2019.03.13

Sokan elfelejtenek egy összetevőt, ami nélkül a legjobb termék sem eladható: ez a tartalommarketing, avagy a vásárlókkal való kommunikáció művészete.

A tartalomfejlesztéshez tehetség és tapasztalat kell – az ATPszövegírás.hu marketing szövegíróinál mindkettő megvan. Mindegy, mit árulsz, segítünk azt eladni!

Szinte mindegy, mit szeretnél értékesíteni a piacon: ha jó a termék, és megvan a honlapod is, az csak az első lépés a siker felé. A tartalommarketingen belül szükséged lesz egy blogra, ahol a megfelelő cikkek, friss tartalmak jelennek meg. Amely segítségével bemutatod, mit árulsz, és az miért egyedi, miért jobb, mint a konkurencia.

A blogírásban hatalmas lehetőség rejlik, hisz ismertsége hamar felülmúlja a személyes lehetőségeink korlátait, egy bizonyos ponton túl önálló életre kelnek. A céges blog – ha jó szövegíró kezeli – a marketingszakértők egybehangzó véleménye alapján sok esetben a legcélzottabb, leghatékonyabb formája egy kampánynak. Termékek, szolgáltatások sikere
múlhat azon, hogy megismeri-e a felhasználók tábora az adott cég legújabb produktumait. A blogok itt is hasznosak, hiszen a téma iránt érdeklődők a Google-ben hamar ráakadhatnak egy jól megírt bejegyzésre. A lényeg, hogy egyedivé és különlegessé kell válni – ebben segítünk.

Ügyfeleink legnagyobb részénél már az első hónapban érkezik annyi pluszmegrendelés, amelyből bőven visszajön a marketingre nálunk elköltött összeg. Ha cégednek nincs blogja,
Facebook-oldala és Instagramja, vagy az nincs rendesen szerkesztve, sokkal nehezebben éred el a célközönséget. Ezekkel a platformokkal tömegeket lehet elérni, ha megfelelően kezelik azokat, azaz ha a vállalkozás elhiszi, hogy megéri erre szakembert alkalmazni.

Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogy fogalmazd meg? Bízd ránk! Megtöltjük a weboldaladat minőségi szöveggel.
További olvasnivalóra vágysz a témában? Látogasd meg a blogunkat!
(x)
(Webrádió)

Címkék

ATPszövegírás.hu
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!