Nyomtass olcsón lézernyomtató segítségével!

Gazdaság, 2020.10.14

Manapság már a nyomtató is egy olyan eszköz, melynek megléte szinte nélkülözhetetlen, főleg a mostani időkben, amikor az online és az otthoni munkavégzés megerősödött.

Kyocera Nyomtatók segítségével számos folyamat felgyorsítható és leegyszerűsíthető, mivel nincs szükség átmenni a szomszédba, leszaladni a nyomtatós boltba vagy befáradni az irodába, az otthonod kényelméből is elvégezheted az adott dokumentumok sokszorosítását.  

Amennyiben csak alkalomadtán használod nyomtatódat, és még mindig megvan az ősrégi, de még tökéletesen funkcionáló készüléked, akkor sem kell kétségbe esned és megválnod a veterántól, ha idővel már nem gyártják a belevaló kiegészítőket, hiszen az utángyártott tonerek képében megfelelő utánpótlásra lelhetsz. Ilyen sokak által használt gép a P2135DN Kyocera is.

A P2135DN Kyocera nyomtató jellegzetességei

Nem csak otthonunkban őrizhetjük ősibb darabjainkat, sok iroda szeretettel használja a régi, hatalmas készülékeket, mivel munkavégzésük hatékony és olcsó is lehet. Számos irodában még ma is töretlenül szolgál a P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató, amely nagy méretével és nehezebb - 12 kilogrammos - súlyával sokakban kételyeket kelthet.

Ahogyan a régi mondás is tartja, “ebben volt még anyag” jelzővel is lehetne illetni, azonban mindezt tudása és tartóssága tükrében el lehet nézni. Legnagyobb előnyét az előlapját vizsgálva felfedezheted az USB csatlakozót, amelynek segítségével pendrive-ról vagy ideiglenesen csatlakoztatott laptopról is könnyen és rendkívül gyorsan képes nyomtatni.  

Ezzel szemben hátránya is van a gépezetnek, mivel a Kyocera ezen típusú nyomtatója egy egyszerű fekete lézernyomtató, így a színeket, a szkennert, valamint a fénymásolót nélkülöznöd kell. Korából adódóan pedig értelemszerű, hogy WiFi kapcsolattal sem rendelkezik.  

Olcsó nyomtatás a Kyocerával

Bemelegedési idejét figyelembe véve a gép egészen rövid idő alatt készen áll a munkára, amely pontosabban 8 másodpercet jelent. Mindemellett pedig nyomtatási sebessége sem hagy kérdéseket maga után, mivel 36 lap/perces sebességgel ontja magából a kinyomtatott dokumentumokat, amely még ma is kifejezetten jó aránynak számít. Mindezt azonban nem szükséges csak saját magadnak megtartanod, mivel a sebesség élményét megoszthatod munkatársaiddal is, mindez az USB kapcsolat melletti Ethernet csatlakozójának köszönhető. Papíradagoló tálcája 250 lapos, amely ráadásként kiegészül egy 50 lapos kézi adagolóval is. A kimeneti tálcája pedig 250 oldalas, így garantáltan nem fog hamar megtelni.

Amennyiben saját nyomtatódra ismertél a leírásnak köszönhetően, vagy más típusú, de szintén veterán nyomtatóval rendelkezel, akkor keresd fel a Patron és Toner weboldalát, ahol megvásárolhatod az irodai eszközöd működéséhez szükséges utángyártott kiegészítőket, mint a patronokat vagy tonereket. Így akár 1 forint alatti lapköltséggel is számolhatsz nyomtatás alkalmával.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!