Rekordszámú befektetőt vonzott a magyar stand a Müncheni Expo Realon

Gazdaság, 2018.10.11

Minden eddiginél több nemzetközi befektetőt vonzott a magyar stand a Müncheni Expo Realon, a világ legnagyobb ingatlanos szakmai vásárán - mondta Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

A Budapest-standon négymilliárd euróról szóló színvonalas projekteket mutatott be Magyarország - fűzte hozzá.

Elmondta: a Müncheni Expo Realra 2500 kiállító és 45 ezer látogató érkezett október 8. és 10. között. A német vásárszervező cég többször hangsúlyozta, hogy Európában egy válságálló lakáspiac van, ahol javítani kell a lakáshoz jutás esélyeit. Továbbá központi téma volt a digitalizáció, amely az ingatlanfejlesztők számára is nagy kihívást hordoz - tette hozzá.

Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója az M1-en elmondta, a kiállításon bemutatták Európa ingatlanpiaci csúcsbefektetéseit, amelyekből talán a legkiemelkedőbb a Városliget átfogó megújítása.

Az igazgató a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában arra is kitért, hogy meglátása szerint a Liget projektet és a többi állami közberuházást kötelező az ilyen kiállításokon bemutatni, ezzel új magánbefektetőket vonzani Magyarországra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!