Rieker cipők a mindennapokban

Gazdaság, 2020.11.18

Lassan, de biztosan beköszönt a hidegebb idő. Ami eddig kényelmes volt, az mára már inkább szellőssé válik, így ideje beszerezni egy béleltebb cipőt.

Rieker Persze nem elég, hogy meleg lesz, de a legjobb, ha egészséges és kényelmes is egyben.  

Az egészség nem luxus

Az idők folyamán hozzászokhattunk, hogy azok a cipők, amik jól néznek ki, egyáltalán nem kényelmesek és még kevésbé egészségesek. Persze ugyanígy igaz fordítva is, hogy amik jók a lábnak és a tartásnak, azok korántsem szépek. Szerencsére ez ma már óriásit fordult, hiszen rengeteg dekoratív, mutatós cipőt találunk, aminek a folyamatos, hosszú távú hordása áldásos hatással van a testünkre. De vajon mikor változott meg mindez?

1874-ben alakult a Rieker vállalat, ami rövid időn belül az élvonalba küzdötte magát. A céljuk már a kezdetektől fogva egy kényelmes cipőmárka elkészítése volt, így nem túl meglepő, hogy siker koronázta az útjukat. Ma már 5 kontinensen jelen vannak, és így 50 országban terjedtek el ezek a jó minőségű lábbelik.

Mivel a minőségi Rieker cipők minden korosztály számára és minden évszakban meghozzák a megfelelő viseletet, így akár nyáron, akár télen érezzük szükségét a váltásnak, mindig van egy újabb lehetőség. Ma már ezek a cipők úgy lettek kialakítva, hogy a lábakat a megfelelő módon tehermentesítsék. Mivel a lábfejben rengeteg idegvégződés található, így a gyártó elsődleges céljának tartja, hogy csökkentse a lábakra nehezedő stresszt és ingert. De vajon milyen cipőt keresünk manapság?

Minden évszakban

A Rieker cipők évszaktól és kortól függetlenül mindig jelen vannak az életünkben. Míg nyáron a papucsok, szandálok kora köszönt be, addig jelenleg, az ősz beálltával eljön az ideje a bokacsizmáknak, amik óvják már ezt a kényes pontot is. Ha Önnek is égnek áll a haja a jelenleg olyan divatos viselettől, hogy az emberek csupasz bokája a 0 fokban is kivillan, akkor mindenképp nézzen körül a Komfortcipő oldalán. Itt számos ismert és prémium márka várja, hogy megtalálja a megfelelő cipőt és kiválassza azt, ami a legjobban illik a lábára.  

Amennyiben kevésbé vonzódik a bokacsizmák világa iránt, akkor érdemes körülnézni a különböző bokacipők között, bár ezek kevésbé elegánsak, de mégis hatékonyan megóvnak a felfázástól. Anyagtól függetlenül megtalálja a komolyabb és a bohókásabb variációkat, sőt férfiaknak és nőknek egyaránt kaphatók lábbelik.  

Szerencsére ma már nem kötelező elmenni egy cipőboltba sem, az interneten választható cipők jelentős része pont jó méretben érkezik a leendő tulajdonoshoz. Éppen ezért ne zárkózzon el az online cipővásárlástól, mert előfordulhat, hogy pont olyan helyen találja meg az igazán kényelmesnek látszó darabot, amit máshol már nem ér el.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!