RoboMarkets, a befektetések jövője

Gazdaság, 2021.07.06

RoboMarkets egy tíz éve alapított társaság, amely a 2013-as év során kapott működési engedélyt a működésre az európai bróker szövetségtől, immár pedig 29 különböző országban is bejegyzésre került, mint befektetési társaság.

RoboMarkets Az alapítás óta eltelt időben pedig folyamatos növekedéssel sikerült fontos szereplővé válni az európai bróker és befektetési piacon.

Megbízható, gyors és alacsony költségű tőzsdei befektetések

A RoboMarkets társaság az elmúlt években rendkívül gyors növekedést mutatott, és most professzionális módon nyújt összetett és szerteágazó szakmai szolgáltatásokat az európai ügyfelei számára, legyenek azok magánbefektetők vagy nagyvállalatok számára. A társaság egy több részből és egységből álló brókercég, amely nyolc féle vagyon kezelési csomagot és közel 12 000 különböző befektetési lehetőséget ajánl a kliensei számára kereskedésre.  

Emellett még az ügyfelek hozzáférést is kapnak több olyan meghatározó magas színvonalú kereskedési oldalakhoz és olyan minőségi technológiákhoz is, amik később segíthetik Önöket a sikeres befektetésben és pénzük gyarapításában. Társaságunk már több ezer ügyfelet segített hozzá a sikeres kereskedéshez, és támogatta befektetéseiket. A RoboMarkets a Investment Compensation Fund tagja, amely biztosítja az ügyfeleket az esetleges kompenzációjuk kifizetéséről.  

RoboMarkets-nél van többnyelvű ügyfélszolgálat  szolgáltatás is, ami 0-24 órában, a hét összes napján működik, és folyamatosan készen áll az ügyfelek, befektetők kiszolgálására és tájékoztatására. Ha kedvet kapott a tőzsdei kereskedéséhez, itt folytathatja az ismerkedést a tőzsde világával.

Tőzsdei kereskedés egyszerűen

Ha Ön most szeretne belevágni a befektetések világába, úgy jó hír, hogy a RoboMarkets-nél a kezdő befektetőket egy különleges ajánlat várja. A társaság egy demószámlát és egy gyakorlószámlát biztosít a kereskedőknek, hogy egy kockázatmentes környezetben gyakorolhassák a kereskedést, tapasztalják meg a tőzsde világát. Demószámláinkat gyakran kínáljuk olyan kezdők kereskedőknek, brókereknek, befektetőknek akiknek kereskedési tapasztalatot kell szerezniük, és tapasztalt kereskedőknek, akik tesztelni szeretnék a kereskedési stratégiájukat és fel akarják fedezni a bróker ajánlatát mielőtt egy élő számlára regisztrálnak.  

Ha sikeresnek ítéli meg a demóverziót, úgy utána könnyen át is tud majd váltani él számlára, amihez nem kell többet tennie, mindössze annyi dolga van, hogy további adatokat adjon meg és elküldje a személyazonosságot és tartózkodási helyet igazoló dokumentumokat. Ez könnyen megteheti az ügyfélkapun keresztül.

Befektetés részvényekben a világ minden részéről

A kereskedelmi számláink mind a legalacsonyabb 100 $ -os letéttől indulnak – összesen öt különböző számla fajta közül tud választani magának egy leginkább megfelelőt. Az egyik jelentős előnye a nálunk nyitott számláknak, hogy Önnek egy adott hónapban két alkalommal is van lehetősége róluk ingyenes készpénzfelvételre, valamint az is segíti a sikeres befektetésének megkezdését, hogy amikor ügyfeleink letétbe helyezik kereskedési számlájukat, a jutalék mindig 0%.  

Rengeteg befektetési megoldás között kínálatunkban szerepel például a nagy népszerűségnek örvendő beruházás, a méltán népszerű MetaTrader 4 és MetaTrader 5 platformok indexeibe, valamint egy innovatív R Trader internetes platformba is többek között. Az alábbi linken keresztül meg is kezdődhet a befektetés a részvényekbe.

Kiválaszthatja a Maga számára leginkább kényelmes és felhasználói szokásaihoz testhezálló kereskedési élményt: befektethet az asztali gépen keresztül, vagy a mobilalkalmazást, és a böngészőt használva is. Így egy gombnyomással például az A DAX vagy a Deutscher Aktienindex portfóliót választva tud részt vásárolni a német tőzsdén forgalmazott 30 vezető vállalat részvényei közül bármelyikbe, vagy hasonlóképpen az S
(Webrádió)

Címkék

RoboMarkets
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!