Speciális porszívófej egyedi igényekre szabva

Gazdaság, 2022.07.19

A porszívók gyártói sok esetben a megvásárolt termék mellé különböző alap porszívótartozékokat is biztosítanak.

Porszívó A porszívók gyártói sok esetben a megvásárolt termék mellé különböző alap porszívó tartozékokat is biztosítanak. A változatos porszívófej fajtákat ezenkívül külön is beszerezhetjük a releváns alkatrészekre specializálódott boltok vagy webáruházak polcairól. A kellék kiválasztásakor minden esetben figyeljünk, hogy a szívófej csatlakozó belső átmérője 1-2 mm-el szélesebb legyen, mint a porszívócső külső átmérője, így gond nélkül és stabilan képesek lesznek majd egymásba illeszkedni.

Jó hír, hogy az univerzális fejeknél a csőcsatlakozó sok esetben variálható mérettel rendelkezik. Ezáltal egyszerűen hozzátoldhatjuk azt a különböző méretű csövekhez is. A száraz-nedves porszívók egyik alapvető tartozéka a folyadékot is felszívó porszívófej. Ez a típus egy gumibetétet tartalmaz, ami azért felel, hogy a padlóról maradéktalanul összegyűjthessük a vizet anélkül, hogy az csíkot hagyna maga után. Bizonyos márkák kínálatában olyan verziók is megtalálhatóak, amivel a takarítás egyre inkább kiterjedtebb minőségben tud megvalósulni. Ilyen többek között az ablaktisztításhoz hasznosítható porszívófej, ami gőzzel segíti elő a felület ragyogását.

Szettben is lehetőségünk van praktikus alkatrészekhez hozzájutni. A több tartozékból felépülő készletek eltérő funkcióval rendelkező hasznos elemeket tartalmaznak. A nehezen elérhető helyekhez kínál könnyebbséget számos résszívó és speciális porszívófej, illetve általában ezek a szettek toldatot is tartalmaznak, amivel meghosszabbíthatóvá válnak a szívófejek. Ezek közreműködésével még az olyan megközelíthetetlennek tűnő zugok is tiszták lehetnek, mint például a folyton poros és szöszös radiátorbelső.

A porszívófej vásárlása roppant egyszerű hisz ebben a webáruházban megoldható.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!