Szünetelnek a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásai egyes településeken szerdán

Gazdaság, 2020.03.31

Szünetel a műsorszolgáltatás szerda éjféltől délig a MinDig TV és a MinDig TV Extra előfizetőinél a Közép-Dunántúlon és a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása miatt - közölte a társaság vezérigazgató-helyettese kedden az M1 aktuális csatornán.

Mándi Gábor azt mondta, hogy a munkálatok után a készülékeket újra kell majd hangolni, amelyet az érintettek a dekóder menüjében található újrahangolás menüpontban végezhetnek el.

A MinDig TV Extra előfizetőinek postai úton ingyenesen új dekódereket juttattak el, amellyel a technológiaváltás után hozzáférnek majd a tartalmakhoz. A társaság arra kéri az előfizetőket, hogy üzemeljék be az új eszközöket.

Ha valaki problémát észlel, a társaság honlapján próbáljon megoldást találni vagy a 1211-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálaton kérjen segítséget - hívta fel a figyelmet.

A technológiaváltás mostani, harmadik ütemében érintett települések listája a www.mindigtv.hu/atallas honlapon érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!