Telefonos ügyfélszolgálati irodát nyitott a Cofidis Nyíregyházán

Gazdaság, 2020.04.03

Telefonos ügyfélszolgálati irodát nyitott a lakossági hitelpiacon tevékenykedő Cofidis Nyíregyházán, 29 munkavállalót foglalkoztat a francia tulajdonú cég az induláskor, számuk a jövőben akár százra is nőhet - közölte a projekt kommunikációjáért felelős társaság pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a vállalat vezetése a budapesti, 150 munkavállalót alkalmazó központi ügyfélszolgálat megerősítéseként tekint a nyíregyházi irodára.

A csütörtökön átadott új call centerben emailen és telefonon keresztül szolgálják ki az ügyfeleket. A Cofidis a koronavírus-járvány miatt bizonytalan időszak ellenére döntött úgy, hogy nem halasztja el az új iroda tervezett megnyitását.

A kialakult járványhelyzetben a kommunikáció és az ügyintézés legbiztonságosabb módja a digitális csatornák használata lett, a vállalatnak pedig ezen a téren nagy tapasztalata van - olvasható a közleményben.

A Lille-i székhelyű Cofidis többségi tulajdonosa a Credit Mutuel Bank. A cég kilenc országban van jelen és világszerte több mint ötezer munkavállalót foglalkoztat.

A magyar fióktelep 2006-ban kezdte meg tevékenységét személyi kölcsön, áruhitel, adósságrendező hitel és mostanra autófinanszírozási termékeivel. A cég árbevétele 2019-ben az előzetes adatok szerint elérte a 15,5 milliárd forintot, ügyfeleik száma a tavalyi év végére meghaladta a 150 ezret, ami 2015-höz viszonyítva 53 százalékos növekedés, a hitelállomány 60 százalékkal emelkedett. A teljes portfólió jelenleg meghaladja a 100 milliárd forintot.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!