Tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.

Gazdaság, 2020.06.24

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a június 24-én, szerdán 17:08 órakor kiadott, Tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. című anyagunk 2. bekezdésének 1. mondatában szereplő cégnevet a közlő utólag pontosította. A mondat helyesen:



A Hungarikum Biztosítási Alkusz szerdai tájékoztatása szerint a cégbírósági bejegyzés után az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. csatlakozik a Hungarikum Alkusz cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance B i z t o s í t á s i A l k u s z Kft. néven folytatja piaci működését.



Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Tovább terjeszkedik a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.

Budapest, 2020. június 24., szerda (MTI) - A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. 51 százalékos többségi tulajdont vásárolt az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft.-ben.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz szerdai tájékoztatása szerint a cégbírósági bejegyzés után az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. csatlakozik a Hungarikum Alkusz cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja piaci működését. A társaság továbbra is kiszolgálja a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis- és nagyvállalati partnereit. A vállalat ügyvezetői pozícióját változatlanul Kárpáti Gábor látja majd el.

A társaságok jegyzett tőkéje nem változott.

Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a közlemény szerint kiemelte, hogy a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén.

Az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. 465 millió forint nettó árbevételt ért el 2019-ben, ami 16 százalékos növekedés az előző évhez képest.

A biztosítási piacon több mint 16 éve tevékenykedő, a nagyvállalati ügyfelek kiszolgálására szakosodott Hungarikum Alkusz az egyedi igényeket kielégítő nagyvállalati biztosítási megoldások szakértője.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!