Új vezérigazgató áll a Cofidis Magyarország élén

Gazdaság, 2021.02.25

Jean-François Rémy 2020. december 1-jétől tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztját, az új igazgató Holló Bence helyére lépett, aki 12 évig vezette a hitelintézetet - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Hozzátették, hogy Jean-François Rémy nemzetközi és közép-európai régiós tapasztalattal rendelkező szakember, aki 22 éve tölt be vezetői pozíciót a Cofidis cégcsoportban.

Példaként említették, hogy Csehországban és Olaszországban a Cofidis vezérigazgatójaként, Belgiumban pedig kereskedelmi igazgatóként dolgozott. A cég közép-európai régiós vezetőjeként már találkozott korábban a Cofidis Magyarországi Fióktelepének tevékenységével.

A közlemény szerint az új vezérigazgató célul tűzte ki a dinamikusan növekvő és fejlődő magyarországi fióktelep további előrehaladását, mindezt a vállalat néhány éve megkezdett stratégiájának tovább fejlesztésével, az innováció és a digitalizáció előtérbe helyezésével tervezi.

A Cofidist Franciaországban alapították 1982-ben, székhelye Lille-ben található, többségi tulajdonosa a Credit Mutuel Bank. Világszerte több mint 5000 munkavállalót foglalkoztat. A Cofidis 9 országban van jelen: Franciaország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Belgium, Csehország, Szlovákia, Lengyelország mellett Magyarországon. A magyar fióktelep 2006-ban kezdte meg tevékenységét személyi kölcsön, áruhitel, adósságrendező hitel és mostanra autófinanszírozási termékeivel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!