Apple iPhone 12 Pro: az éjszaka királya

IT/Tudomány, 2021.11.19

Az Apple iPhone 12 Pro egy kiváló okostelefon, de mellette egy közel profi fényképezőgép is egyben. Arról, hogy az Apple dominálja a piacot a jobbnál jobb fényképekre és videókra képes telefonjaikkal, ezúttal sem mondtak le.

Apple iPhone 12 Pro A Pro verzió sokak kedvence lesz, mert nincs elszállt mérete, mégis benne van minden fontos újítás, innováció. Ha szeretnél egy kiváló okostelefont, ami nem csak szép, gyors, emellett kiváló fényképezésre, videózásra is, válaszd az iPhone 12 Pro-t! Lássuk részletesebben, hogy mit tud ez a készülék.

Külsőségek

Ha ránézünk egy Apple iPhone 12 Pro okostelefonra, akkor olyat látunk, amit már régóta nem. A klasszikus négyszögletes design köszön vissza, mely nagyban emlékeztet a sok évvel ezelőtti iPhone okostelefonokra. És valljuk be őszintén, pokolian jól áll neki! De nem csak ez, hanem az is, ami a hátoldalán található. De erről majd később.

Aki Apple terméket vesz, az szeretne egy designos készüléket magának, legyen szó számítógépről, okostelefonról, bármiről. És ezt meg is kapja, aki a 12-es szériát választja. A tartósságot is szem előtt tartva tervezték meg az egész előlapot kitöltő Super Retina XDR-kijelzőt. A Ceramic Shieldnek köszönhetően elődeinél négyszer jobban bírja a készülék az esetleges eséseket. A külsőségeknél maradva, a letisztult designú okostelefon több kiváló, elegáns színben is elérhető.

Apple iPhone 12 Pro: képben van!

Legendásan jó kamerarendszereket rak össze az Apple az okostelefonjaiba, és nincs ez másképp jelen esetben sem. Mondhatni fényévekkel jobb az éjszakai mód, mint amit eddig láttunk akár csak a korábbi szériáktól is. Nem beszélve a konkurens más gyártók által készített készülékek képeiről.

A még jobb AR-élményt a LiDAR-szkenner biztosítja, mely pillanatok alatt készít pontos domborzati térképet. Félhomályban, éjszaka is tökéletes képek készíthetőek a hátoldalon megtalálható immár 3 kamerából álló kamerasziget segítségével. A széles látószögű és az ultraszéles látószögű kamera mellé bekerült egy telefotó kamera is. Ráadásul ebben a készülékben található az első olyan kamera, ami Dolby Vision technológiával tud HDR-videókat rögzíteni. Melyeket később meg is tudsz szerkeszteni az iPhone 12 Pro-val.

Megint létrehozott az Apple egy olyan okostelefont, amit nyálcsorgatva csodálnak azok, akik szeretnek telefonnal fényképezni vagy videózni. Épp ezért nem érdemes sokat gondolkodni az ilyen beállítottságúaknak, mielőbb be kell szerezni egy ilyen készüléket. Válaszd ki kedvenc színed, és rendeld meg a CoolMobile.hu-ról az iPhone 12 Pro-t!

Nézzünk még pár adatot

Már megnéztük a kinézetét és a képalkotási jellemzőit. Nézzünk még meg pár adatot a készülékről. Az Apple iPhone 12 Pro-ban megtalálható a szupergyors internetezésre alkalmas 5G technológia. Videók rögzítésére akár másodpercenként 60 képpel 4K minőségben is képes a készülék. Akkumulátora akár 17 órányi videózást is kibír. Az A14 Bionic chipje pedig bivaly! Kell ennél több?

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!