Mi mindent érdemes tudni az etikett címkékről?

IT/Tudomány, 2022.05.18

Az etikett címkék Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendenek. Nem véletlenül, hiszen olyan termékek, amelyekre nagy szükség van számos területen.

Tezeko cimkenyomtató Milyen tulajdonságokat várunk el tőlük? A tartósság és a minőség alapvetően szükséges.

Ismerje meg Ön is a Tezeko gyártót!

Kellékanyagok és eszközök széles választékát kínálja a cég, megoldást kínálva minden felhasználási területre. A Tezeko termékei a cimke-nyomtato.hu kínálatában is elérhetőek, a vállalat stabil partnernek számít a szegmensben. A gyártás során mindig a legújabb alapanyagokat, innovációkat és technológiát alkalmazzák, ami kiváló megbízhatósággal párosul.

A termékfejlesztés során folyamatosan keresik az új utakat, lehetőségeket - lépést tartanak a kor elvárásaival és lehetőségeivel. Nem érik be bármivel, mindig a legjobb minőséget képviselik, amit a legkiválóbb szakemberek munkájával érnek el. Az ipari és a lakossági ügyfeleiket egyaránt nagy körültekintéssel és prémium minőségű termékekkel látják el. Ez éppúgy vonatkozik a tekercses etikett címkékre, ahogy más termékekre is.

Tezeko íves öntapadó etikett címkék és műanyag etikett címkék

A Tezeko termékpalettájának egyik legnépszerűbbike az A4-es méretben elérhető íves öntapadó etikett címke. Ezek a termékek matt papírból készülnek, számtalan felhasználási módjuk miatt Önnek is kiváló megoldást jelenthetnek számos helyzetben. Garantáltan magas nyomtatási minőséget biztosítanak.  

Széleskörűen alkalmazhatóak a Tezeko műanyag etikett címkék is. Ezek tekercsenként 10000 címkét tartalmaznak és ezzel egy valóban költséghatékony megoldást kínálnak Önnek is. Resin festékszalag szükséges a használatukhoz. Kiemelten népszerű termékek, amit annak köszönhetnek, hogy megküzdenek a legszélsőségesebb környezeti körülményekkel is.  

Ha olyan vállalkozása van, ahol a nedvesség, a hideg vagy éppen a túlzott meleg gyakorol hatást az etikett címkék állapotára ez Önnek is fontos. A Tezeko műanyag címke egyaránt alkalmas termékleírások vagy vonalkódok elkészítéséhez. További előnye, hogy kompatibilis a legnépszerűbb címkenyomtatókkal: a Zebra, az Eltron és a Samsung kiváló lenyomatokat készít a felhasználásával.  

Tezeko festékszalagokkal a gyors és hatékony munkáért

A Tezeko a fentebb említett etikett címkéken kivűl - amelyekkel a piac egyik legfontosabb szereplője - kiemelkedő a festékszalagok gyártása terén is. Ezek a kellékanyagok is első osztályú színvonalat képviselnek, és kiemelkedő kínálatot biztosítanak. A gyártó egyaránt forgalmaz wax, wax-resin és resin szalagokat. Előny, hogy a Tezeko fejlesztésének köszönhetően a szalag védi a címkenyomtató nyomtatófejét - ezzel a berendezésnek hosszabb élettartamot biztosítva.

A Tezeko festékszalagok is kompatibilisek a legtöbb ismert címkenyomtatóval. Érdemes akár a cég által gyártott vonalkódolvasók használatával is megpróbálkozni - ezek az etikett címkék olvasását jelentősen megkönnyítik.

Válassza Ön is a Tezeko termékeit - nem fog csalódni bennük!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!