15 éves fiú szúrt hasba egy fiatalt, egy másikat meg azzal fenyegetett, hogy levágja a fejét

Kék hírek, 2022.10.14

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatását annak a 15 éves hódmezővásárhelyi fiúnak, aki életveszélyesen megsebesített egy helybéli fiatalt, valamint további három embert is bántalmazott.

Véres kés
A gyanú szerint a 15 éves fiú szeptember 30-án szóváltásba keveredett egy helybéli fiatalallal az egyik hódmezővásárhelyi kisvendéglő előtt, majd egy késsel hasba szúrta. A megszúrt fiatalt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, közben a késelő biciklivel elhajtott a helyszínről.  

Két nappal ezutan a fiú ugyancsak Hódmezővásárhelyen azz egyik játszótéren egy fém tárggyal fejbe csapott egy férfit, majd egy másikat is, sőt utóbbit meg is rugdosta, amellyel könnyű, illetve súlyos sérüléseket okozott. A fiatal ezután sem nyugodott, egy hétre rá a helyi sportcsarnok előtt keveredett szóváltásba egy kiskorú fiúval egy szál cigaretta miatt.  

A 15 éves fiú ezután megütötte a fiatalt, majd a nyakánál fogva a földre teperte és megfenyegette, hogy levágja a fejét.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban a főügyészség a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a gyanúsított egy hónapos letartóztatását.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!