A Nyugati és Kőbánya-Kispest között csak egy vágány használható, késnek a vonatok

Kék hírek, 2021.05.18

A felsővezeték-hálózat meghibásodása miatt a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, azon a szakaszon a menetidő 30-40 perccel megnőhet, járatelmaradásokra is számítani kell - tájékoztatta a Mávinform kedd délelőtt az MTI-t.

Azt írták, hogy az S21-es vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak Lajosmizse felé.

A Lajosmizséről 7.41-kor a fővárosba elindult S21-es vonat már csak Kőbánya-Kispestig közlekedik, a Nyugati pályaudvarról 10.18-kor induló S21-es vonat pedig csak Kőbánya-Kispestig.

Az Aranyhomok IC csak Monorig közlekedik, a Nyugati pályaudvarról 11.43-kor Szegedre induló Kodály IC csak Monortól jár, utasai Monorig a Nyugati pályaudvarról 11.48-kor Ceglédre induló Z50-es vonattal utazhatnak.

A felsővezeték áramellátási hibája miatt a Nyugati pályaudvarról 8.43-kor Szegedre elindult Torontál IC várakozásra kényszerül Kőbánya alsó előtt, jelentős késéssel folytatja majd útját.

A Nyugati pályaudvarról 9.28-kor Vecsésre induló és a Vecsésről 10.33-kor Nyugati pályaudvarra induló S50-es vonat nem közlekedik - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!