A pincér nyakába borította a halászlevet

Kék hírek, 2022.08.27

Garázdaság miatt indított eljárást a Bajai Rendőrkapitányság az ellen a balhés házaspár ellen, akinek a női tagja a pincérre öntötte a halászlevét, a férje pedig nekiesett a felszolgálónak.

Halászlével öntötte le a pincért Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe augusztus elsején dél körül, majd bajai halászlevet rendeltek, hogy kipróbálják a város neves halételét. A pincér annak rendje és módja szerint felszolgálta a hallevet, azonban nem sokkal később az asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel. A nő arra kérte a pincért, hogy cserélje ki a halászlevet, amelynek azonban egy részét már időközben elfogyasztotta. A felszolgáló jelezte, hogy erre nincs lehetőség, tekintettel arra, hogy az étel egy része már elfogyott. Az asszonyt ez annyira felbosszantott, hogy szóváltást követően a pincér nyakába öntötte a hallevet, mjad szidalmazni kezdte. A pincér ezután távozásra szólította fel a családot, de ahelyett, hogy elmentek volna, a nő férje dulakodni kezdett az alkalmazottal, amelynek a többi felszolgáló, valamint a vendégek vetettek véget.  

A balhés házaspárt a Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, majd ellenük garázdaság miatt indult eljárás. A nyomozást lezárták, az iratokat vádemeléssel küldték meg az ügyészségnek.   

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!