A rendőrtisztavatás miatt változik a buszok közlekedése a Várnegyedben

Kék hírek, 2022.06.30

A rendőrtisztavatás miatt változik a buszok közlekedése a Várnegyedben péntek délután és szombaton délelőtt.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végzett rendőrtisztjelöltek szombat délelőtt teszik le esküjüket a budai Várban, a Kapisztrán téren.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy a rendezvény a 16-os, a 16A és a 116-os buszok közlekedését érinti.

Péntek délután 14.20 és 14.55 között a Szentháromság tér - Fortuna utca - Bécsi kapu tér - Nándor utca - Kapisztrán tér útvonalon egy alkalommal előreláthatólag 15 percen át korlátozzák a forgalmat. Majd 15.30 és 18.00 között a Kapisztrán tér - Úri utca - Országház utca - Kard utca - Bécsi kapu tér - Nándor utca - Kapisztrán tér - Úri utca - Szentháromság tér - Fortuna utca - Bécsi kapu tér útvonalat több alkalommal is lezárják tíz-tíz percre.

Szombat délelőtt 8 és 9 óra között a Szentháromság tér - Fortuna utca - Bécsi kapu tér - Nándor utca - Kapisztrán tér útvonalon egy alkalommal előreláthatólag 15 percre korlátozzák a forgalmat, majd 9.30 és 10.30 között a Kapisztrán tér - Úri utca - Országház utca - Kard utca - Bécsi kapu tér - Nándor utca - Kapisztrán tér - Úri utca - Szentháromság tér - Fortuna utca - Bécsi kapu tér útvonalat szakaszosan lezárják.

Pénteken 14.20 és 18.00 között, valamint július 2-án, szombaton, várhatóan 7.00-tól 10.20-ig az autóbuszok a Dísz tér irányába módosított útvonalon, a Kard utcán keresztül közlekednek, illetve a Bécsi kapu téren és a Kapisztrán téren a megszokottól eltérő helyen állnak meg - olvasható a BKK közleményében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!