Az MTVA és a biztonsági szolgálat vezetője feljelentést tesz

Kék hírek, 2018.12.17

Feljelentést teszt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a Kunigunda utcai épületet védő biztonsági szolgálat, mert az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült.

Demonstráló ellenzéki képviselők az MTVA-székháznál Az MTVA hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a társaság mindenben biztosította azokat a jogokat, amelyek az országgyűlési és európai parlamenti képviselőket megilleti, ők azonban meg akarták szakítani a közmédia adásait, át akarták venni a stúdiók feletti irányítást. Ennek a célnak az elérése érdekében erőszakot alkalmaztak, intézkedésre kényszerítették az épület védelmét ellátó biztonsági szolgálatot - írták.

A közlemény szerint mivel magatartásuk ellentétes volt a közmédia belső rendjével, ezért az épületben tartózkodásukat az MTVA jogszerűtlennek minősítette és birtokvédelmet kért. Az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült, ezért mind az MTVA, mind pedig a biztonsági szolgálat vezetője feljelentést tesz - jelezték.
(MTI)

Galériánk

Demonstráló ellenzéki képviselők az MTVA-székháznál Demonstráló ellenzéki képviselők az MTVA-székháznál Demonstráló ellenzéki képviselők az MTVA-székháznál Demonstráló ellenzéki képviselők az MTVA-székháznál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!