BKK: forgalomkorlátozás lesz a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt

Kék hírek, 2019.06.13

Forgalomkorlátozás lesz vasárnap a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a rendezvény és előkészületi munkái miatt lezárásokra kell számítani már kora reggeltől a Hősök tere közvetlen környezetében, továbbá délután 16 órától az Andrássy úton és a Dózsa György úton is.

A forgalomkorlátozás érinti a közösségi közlekedést is: változik a 20E, a 30-30A-230-as, a 105-ös és a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz útvonala, lezárhatják továbbá az M1-es metró Hősök tere állomását.

Ugyanakkor a helyszín kényelmesebb megközelítése érdekében a megszokottnál sűrűbben jár majd az M1-es metró.

Kifejtették, várhatóan vasárnap reggel 6 órától másnap hajnali 5.30-ig lezárják a forgalom elől a Hősök terét övező utat, továbbá az Állatkerti körutat a Gundel Károly úttól, a Kós Károly sétányt a Hermina úttól, az Olof Palme sétányt pedig a Zichy Mihály úttól a Hősök teréig.

Lezárják továbbá várhatóan 16 órától 24 óráig az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között - tették hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!