BKK: megtisztították a Corvin-negyed metróállomás környékét

Kék hírek, 2022.11.10

Megtisztították a Corvin-negyed metróállomásnál lévő busz- és villamosmegállókat, valamint a metróhoz vezető aluljárót a köztisztasági és közrendvédelmi akciósorozat utolsó állomásaként - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint a forgalmas budapesti közterekre irányuló köztisztasági és közrendvédelmi akciósorozat 2023-ban folytatódik.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió, valamint a BKV munkatársai szerda éjjel, majd csütörtök reggel kézi és gépi erővel tisztították meg a Corvin-negyed metróállomás környékét - írták.

Eddig 22 helyszínen szerveztek köztisztasági és közrendvédelmi akciót a 2021-ben elkezdett akciósorozatban. Ennek során a Boráros teret, a Déli pályaudvart, az Örs vezér terét, a Batthyány teret és Kelenföld vasútállomás környékét már kétszer megtisztították - olvasható a kommünikében.

Azt írták: a BKK fontosnak tartja, hogy a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatókkal, illetve állami és civil szervezetekkel együttműködve élhetőbbé tegye Budapestet, ezért a Budapesti Közművek két divíziója, az FKF és a Főkert, továbbá a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság közreműködésével a jövő évben további forgalmas közterek megtisztítását és a közbiztonság növelését tervezi.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!