Bomba hatástalanítása - Több busz módosított útvonalon közlekedik vasárnap a Bozsik stadion környékén

Kék hírek, 2019.04.25

Több busz is módosított útvonalon közlekedik vasárnap, mert világháborús robbanótestet hatástalanítanak a Bozsik Stadionnál - írta a kispesti önkormányzat a honlapján (uj.kispest.hu), a Budapesti Közlekedési Központra hivatkozva.

Azt írták: április 28-án, vasárnap útlezárásokra kell számítani a XVIII. és a XIX. kerületben, a Bozsik Stadion környékén. A tervek szerint reggel 7 órától lezárják a forgalom elől a Puskás Ferenc utcát, a Feszty Árpád utcát, valamint a Hofherr Albert utca, a Kassa utca, a Darányi Ignác utca és a Pozsony utca egy-egy szakaszát.

Emiatt reggel 7-től várhatóan kora délutánig a 93A, a 136E és a 236-os busz módosított útvonalon közlekedik, elkerüli a lezárt területeket. A 93A buszjárat egyik irányban sem érinti a Kispest vasútállomás és az Iker utca közötti megállóit.

Pestszentlőrinc felé a buszokra a 136E busz Margó Tivadar utcai, majd a 194M járat Vörösmarty utcai és Kondor Béla sétány nevű megállójában lehet felszállni.

A Kőbánya-Kispest felé tartó buszokra a 136E járat Barta Lajos utca, Kondor Béla sétány, Vörösmarty Mihály utca, Dembinszky utca és Margó Tivadar utca nevű megállójában lehet felszállni. A 136E és a 236-os busz útvonala kismértékben módosul, de minden menetrend szerinti megállóhelyét érinti.

A lezárással kapcsolatos részletes, naprakész információk Kispest önkormányzatának honlapján - uj.kispest.hu - érhetők el.

A korlátozások a vasúti közlekedést is érintik; a Mávinform későbbre ígért tájékoztatást erről az MTI-nek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!