Buszbaleset az M7-esen: meghalt a baleset egyik súlyos sérültje

Kék hírek, 2021.08.23

Meghalt a szabadbattyáni buszbaleset egyik súlyos sérültje - közölte Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán hétfőn.

Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Cser-Palkovics András együttérzését kifejezve azt írta: Székesfehérvár polgára, az egyik önkormányzati vállalat munkatársa, aki súlyosan megsérült a szabadbattyáni buszbalesetben, vasárnap este egyhetes küzdelem után meghalt.

Hozzátette: az önkormányzat és a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozóknak.

Az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon augusztus 15-én hajnalban egy busz letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, majd egy felüljáró pillérének ütközött.

A buszon 56-an utaztak, nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek. A sérülteket a mentők Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

A székesfehérvári polgármester által hétfőn bejelentett elhunyttal kilencre emelkedett a baleset áldozatainak száma.

Fotó: Archív/MTI
(MTI)

Galériánk

Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!