Buszbaleset az M7-esen - Megindult a forgalom, de torlódnak a járművek

Kék hírek, 2021.08.16

Délután ért véget a helyszínelés az M7-es autópályán vasárnap hajnalban történt, több halálos áldozatot követelő buszbaleset után. A forgalom megindult, de továbbra is jelentős a torlódás a térségben - közölte az Útinform a honlapján vasárnap délután.

Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Vasárnap hajnalban felborult egy magyar autóbusz az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, Szabadbattyán térségében, a főváros felé vezető oldalon. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek.

Az M1 aktuális csatorna információi szerint a szerencsétlenül járt autóbuszon 56-an utaztak, az utasok aludtak, amikor a baleset történt, nagy rázkódásra ébredtek fel, majd a busz felborult. Az M1 úgy tudja, hogy a Horvátországból érkező busz utasai nagyrészt budapestiek, de vannak köztük székesfehérváriak is.

A Volmer-Tours Kft. autóbuszát érte baleset; a busz Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított.
(MTI)

Galériánk

Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben Buszbaleset az M7-esen - Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!