TV műsor

Csökkent a torlódás az M1-es autópályán

Kék hírek, 2018.05.10

Csökkent, de még mindig több kilométeres a torlódás az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, miután Bicskénél véget ért az útfelújítás és mindkét sávot megnyitották - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtök délután az MTI-t.

A közlemény szerint 10 kilométeresre csökkent a korábban 30 kilométeresre feltorlódott kocsisor hossza, a torlódás Herceghalomtól Tatabánya irányában a 39-estől a 49-es kilométerig tart.

Felhívták ugyanakkor a figyelmet arra, az M1-es autópályán - többek között az Ausztriából hazatérő vendégmunkások miatt - ugrásszerűen megnövekedett forgalom hatására a következő napokban is torlódás várható. Az autósoknak arra is számítaniuk kell, hogy a közútkezelő folytatja a 40-es kilométertől zajló nagyfelületű burkolatjavítást.

A közlekedőknek azt ajánlják, hogy utazás előtt tájékozódjanak a www.utinform.hu oldalon vagy a 06-1-336-2400-s telefonszámon. Érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni a torlódás által érintett szakaszok elkerülése érdekében - javasolták a közleményben.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!