Csongrád-Csanád megyében fogták el a cserbenhagyót

Kék hírek, 2022.08.31

Békéscsabán okozott balesetet, de végül Csongrád-Csanád megyében fogták el azt az autóst, aki annak ellenére ült volán mögé, hogy korábban eltíltották a vezetéstől.

Rendőrség A férfi Békéscsabán, a Franklin utcában haladt személyautójával kedd délután, majd elsodort egy kerekesszékkel közlekedő férfit, aki éppen át akart kelni a zebrán. A balesetet követően a férfi nem állt meg, sietve elhagyta a helyszínt. A mentők az idős férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A nyomozók bevonták a környező települések rendőreit, majd egy órával a bejelentést követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai jelentkeztek is, hogy megállították a keresett gépkocsit és elfogták annak sofőrjét, egy 26 éves férfit. Mint később kiderült a sofőr nem ülhetett volna a volán mögé, mert a Szolnoki Járásbíróság 2023. március 10-éig eltíltotta a járművezetéstől.  

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetésével gyanúsítják az autóst, akit őrizetbe vették.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!