Drogkereskedelem miatt hét embert vettek őrizetbe Bács-Kiskunban

Kék hírek, 2021.11.27

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hét embert vettek őrizetbe egy Baján, Érsekhalmán és Siklóson tartott rendőrségi akció után - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a nyomozás egy lakossági bejelentés alapján indult, miszerint Baján egy banda kábítószert árul és fogyaszt.

A bajai nyomozók a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével és a megyei főkapitányság munkatársaival együtt hajtottak végre összehangolt akciót csütörtökön.

A feltételezett elkövetőkre egy időben, három településen csaptak le Baján, Siklóson és Érsekhalmán. A házkutatásnál 50 gramm kábítószergyanús anyagot, 10 tablettát, fogyasztásukhoz használható eszközöket, két lőfegyvert, riasztófegyvert, lőszereket, valamint készpénzt foglaltak le.

Nyolc embert állítottak elő; a banda egyik tagját kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg a másik hét férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt vették őrizetbe.

A nyomozók kezdeményezik a letartóztatásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!