Drogkereskedői hálózatot számoltak fel Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Kék hírek, 2020.05.06

Kábítószer-kereskedői hálózatot számoltak fel Jász-Nagykun-Szolnokban kedden - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-t.

Egy szajoli lakos és Tószegen élő testvére 2018-tól rendszeresen árusított nagy mennyiségben kábítószert és új pszichoaktív anyagot. A május 5-ei összehangolt akcióban kilencven rendőr dolgozott együtt a drogkereskedő testvérek és társaik elfogása, majd az általuk elkövetett különböző bűncselekmények bizonyítása érdekében - írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei településeken, tizennégy helyszínen, kilenc emberrel kapcsolatban végrehajtott rendőri intézkedések eredményeként több száz millió forint értékben aranyékszereket, gépjárműveket, utánfutókat, quadot, motorcsónakot, több lőfegyvert, gáz- és riasztófegyvereket és készpénzt foglaltak le a nyomozók, valamint zár alá vettek egy nagy értékű ingatlant.

A rendőrök hat embert elfogtak és előállítottak. Négyet közülük új pszichoaktív anyaggal visszaélés, kettőt új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Valamennyiüket őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!