Egy pilisi és egy örkényi kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök

Kék hírek, 2022.07.07

Elfogtak a rendőrök kedden egy pilisi és egy örkényi kábítószerkereskedőt, aki a gyanú szerint több hónapja árult egy kristályként ismert drogot - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt a police.hu oldalon.

Egy pilisi és egy örkényi kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök A nyomozók nyolc pilisi és örkényi címen tartottak ellenőrzést, ennek eredményeként hét drogfogyasztót is előállított - tudatta a rendőrség.

A 42 éves, kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított pilisi férfi házában mintegy 362 gramm kábítószert találtak a rendőrök. Az örkényi férfi a kábítószert a pilisi árustól szerezte be, majd adta tovább fogyasztóinak.

A lakások átkutatásakor kristályos port, növényi származékot, mérlegeket, pénzt és egy feltehetően lopásból származó szivattyút is lefoglaltak a rendőrök.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást a férfiak ellen, és egyben kezdeményezte letartóztatásukat.
(MTI)

Galériánk

Egy pilisi és egy örkényi kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök Egy pilisi és egy örkényi kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!