TV műsor

Élettársa családtagjaira támadt, majd megölte magát egy osztrák férfi Káptalanfán

Kék hírek, 2019.01.11

Egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője péntek reggel az MTI-vel.

Élettársa családtagjaira támadt, majd megölte magát egy osztrák férfi Káptalanfán Aradi Virág elmondta, hogy az 57 éves férfi csütörtök este jelent meg hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra.

A szóvivő információi szerint a lövések miatt a nő édesapja a helyszínen életét vesztette, az élettárs és egy húga életveszélyesen megsérült, édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik lánytestvér a tűzben sérült meg.

A gyilkosság után az osztrák férfi önmagával is végzett, a rendőrség emberölés bűntett miatt indított eljárást - közölte a szóvivő.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Élettársa családtagjaira támadt, majd megölte magát egy osztrák férfi Káptalanfán Élettársa családtagjaira támadt, majd megölte magát egy osztrák férfi Káptalanfán


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!