Elfogtak két Molotov-koktéllal dobálózó csörögi férfit

Kék hírek, 2021.03.25

Elfogták kedden azt a csörögi férfit, aki megtorlásként Molotov-koktélokat dobált élettársa anyjának házára - közölte a rendőrség csütörtökön a police.hu oldalon.

A rendőrök őrizetbe vették a bosszúálló csörögi férfit és társát A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 41 éves férfinak az volt a meggyőződése, volt élettársa tehet arról, hogy - vallomása szerint "majdnem ártatlanul" - nyolc és fél évet kellett börtönben töltenie.

A gyanúsított társával - egy 30 éves férfival - otthon iszogatott március 5-én este, és régi sérelmeik kerültek terítékre. Kitalálták, hogy a filmekben látott módon készített Molotov-koktélokkal megdobálják a nő házát. Három üveget benzinnel töltöttek meg, rongyokat tömtek bele, majd belobbantották palackokat és a házra dobták. Két üveg az ablakról, illetve a falról lepattanva a kertbe esett, a harmadik azonban betörte az egyik ablakot és abban a szobában, ahol a volt élettárs és a kisfia aludt, tüzet okozott.

A nő felkapta gyermekét és kiszaladt a szobából, majd a család többi tagjával megfékezték a lángokat. A bűncselekmény következtében így senki nem sérült meg.

Kedden elfogták a 41 éves férfit, aki beismerte a terhére rótt bűncselekményt, azt állítva, hogy nem akart megölni senkit, csak ijesztgetésnek szánta a lángoló palackokat. Társát aznap, Tasson szintén elfogták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett férfiak ellen előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több ember, köztük tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, egyben kezdeményezte letartóztatásukat - áll a közleményben.
(MTI)

Galériánk

A rendőrök őrizetbe vették a bosszúálló csörögi férfit és társát A rendőrök őrizetbe vették a bosszúálló csörögi férfit és társát
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!