Ellopott egy táskát, majd bántalmazta a tulajdonosát

Kék hírek, 2022.08.30

A zuglói rendőrök gyorsan elfogták azt a férfit, aki egy nyitva hagyott autóból lopott el egy táskát, majd amikor a tulajdonosa kérdőre vonta megütötte.

Árurakodás miatt állt meg egy sofőr autójával augusztus 24-én este 10 óra körül Budapest XIV. kerületében. Az autóját nyitva hagyta, amit egy szemfüles tolvaj azonnal ki is használt és megfújta a sofőr táskáját. Mikor a férfi visszatért a kocsihoz, már csak a táskája hűlt helyét találta, azonban egy szemtanú útba igazította. A férfi értesítette a rendőrséget, majd miután utolérte a tolvajt, kérdőre vonta és értékei visszszolgáltatására szólította fel. A rabló a táska tartalmának egy részét a földre szórta, majd a férfit több alkalommal is arcon és mellkason ütötte. A férfia támadás során könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően 10 percen belül fogták el a rablással gyanúsított 25 éves férfit, aki ellen rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ellopott értékek előkerültek.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!