Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi

Kék hírek, 2022.01.17

Gyilkosság áldozata lett egy 33 éves érdi férfi, akinek eltűnését édesapja január 5-én jelentette be; a tettes beismerő vallomást tett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese sajtótájékoztatón hétfőn.

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi A gyilkossággal gyanúsított, szintén 33 éves férfi az áldozat állítólagos szexuális közeledéséve indokolta, hogy december 27-én egy bőrövvel, hirtelen felindulásból megfojtotta őt, majd holttestét a Dunába dobta - közölte Latorovszky Gábor.

A rendőrség az áldozat eltűnésének bejelentése után kilenc nappal megtalálta a férfi holttestét a főváros XXII. kerületében a Duna parton, az iszapba süllyedve - tette hozzá.

Elmondta, hogy a nyomozást már január 11-én megindították, és a többi között telefonadatok és térfigyelő kamerák felvételei alapján feltérképezték az eltűnt személy mozgását és kapcsolatrendszerét, így az is kiderült, kivel találkozott utoljára.

Három nap múlva megkezdődött annak a férfinak az elszámoltatása, illetve poligráfos vizsgálata, akivel utoljára találkozott az eltűnt személy.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást - mondta a főkapitány helyettes.

Kérdésekre válaszolva közölte: a két férfi azonos munkahelyen dolgozott október óta. A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény környékét egy közeli munkásszállón kínált szálláslehetőség miatt keresték fel.
(MTI)

Galériánk

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!