Felfüggesztett börtönre ítéltek egy férfit megrontás miatt Somogyban

Kék hírek, 2020.09.28

Egy év és tíz hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy 34 éves férfit, aki egy tizenhárom éves lánnyal, az ő beleegyezésével közösült - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a vádlott családi ismerőse volt a lánynak, aki mélyebb érzelmeket táplált iránta. Amikor nyáron a sértett felkereste őt, előbb beszélgetni kezdtek, majd a lány beleegyezésével közösültek.

Az ősz elején a férfi egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, majd a hajnali órákban, amikor már a család valamennyi tagja elaludt, bement a lány szobájába, és a beleegyezésével ismét közösült vele.

Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és a vádlott - azért, hogy elkerülje a lebukást - gyorsan felöltözött, majd távozott a házból. Másnap a rendőrök őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, aki a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróság pénteken folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit, és ezért egy év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá eltiltotta minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18 évesnél fiatalabbak nevelésével kapcsolatos.

Az ítélet jogerős - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!