Felújítás miatt változik az 52-es villamos közlekedése

Kék hírek, 2021.10.29

Felújítás miatt változik az 52-es villamos közlekedése novemberben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

Közleményük szerint jövő kedden kezdődik az 52-es villamos vonalának felújítása a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. Emiatt az 52-es villamos rövidített útvonalon, a Határ út és a Nagysándor József utca között közlekedik majd.

A tervek szerint a november 21-éig tartó munkálatok idején a kimaradt szakaszon az 52-es pótlóbusszal lehet utazni. A Vörösmarty utcai útlezárás miatt a pótlóbuszra a Pöltenberg utca megállóhely helyett a Vágóhíd utcában, a 36-os busz megállóhelyén, a Klapka utca megállóhely helyett pedig a Vörösmarty utca 108. előtt lehet felszállni.

Kitértek arra is, hogy Pesterzsébet központjához a 35-ös és a 36-os autóbusszal is el lehet jutni. A Török Flóris utcai felújítás miatt viszont a 35-ös autóbusz is módosított útvonalon közlekedik a Szentlőrinci úti lakótelep felé.

Az utazás megtervezéséhez továbbra is érdemes a megújult, új funkciókkal bővült BKK Futár alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez - emelte ki a BKK.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!