Fokozatosan áll helyre a menetrend a ceglédi vasútvonalon

Kék hírek, 2022.07.29

Továbbra is oltják a vasútvonal menti tüzet Üllő és Monor között, de sebességkorlátozással már újraindult a közlekedés a két Pest megyei település között péntek délután. A ceglédi vasútvonalon fokozatosan csökkennek a késések, a menetrend szerinti közlekedés várhatóan éjszakáig helyreáll - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Korábban azt közölték: Üllő és Monor között kigyulladt az aljnövényzet és egy erdő, és az akár több órán át tartó oltás idejére leállították a vonatforgalmat. Emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalakon jelentős késésekre, kerülő útvonalon vagy rövidebb útvonalon közlekedő vonatra, illetve kimaradó járatokra kell számítani.

A Mávinform friss tájékoztatása szerint a két Pest megyei település között újraindult a vonatközlekedés. Így az eddigi 30-60, esetenként 60-90 perces késések fokozatosan csökkennek a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon. A kora esti órákban viszont továbbra is lehetnek rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó vonatok.

Az elővárosi, továbbá a nyíregyházi, a záhonyi és a szegedi IC vonatok menetrendje is fokozatosan áll helyre - közölték.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!