Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Budapest belvárosában

Kék hírek, 2018.12.07

Demonstráció miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani szombaton 10 és 13 óra között a fővárosban a Jászai Mari térnél és a Szent István körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalon, változhat több autóbusz, köztük az M3-as metrópótló közlekedése is - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ péntek este az MTI-t.

A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé; a vonulási iránynak megfelelő forgalmi sávokat lezárhatják a Szent István körúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton - olvasható a közleményben.

Közölték: a lezárások miatt változhat a Szent István körútnál a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz, a Nyugati pályaudvarnál az M3-as pótlóbusz, az V. kerületben pedig a 15-ös, a 115-ös autóbusz, valamint a City-troli közlekedése.

A rendezvény résztvevői 10 és 11 óra között a Jászai Mari téren gyülekeznek, majd a Jászai Mari tér-Szent István körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalon a Kossuth Lajos tér torkolatánál felállított színpadhoz vonulnak. A rendezvény ott várhatóan 12 órától 13 óráig tart.

Szombatra a Magyar Szakszervezeti Szövetség hirdetett demonstrációt az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatás szabadságáért és a tanszabadságért.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!