Fővárosi kormányhivatal: egyszerűbb lesz az időpontfoglalás a műszaki vizsgaállomásokon

Kék hírek, 2020.11.16

Egyszerűbb, gyorsabb formában, a központi időpontfoglaló alkalmazáson keresztül foglalhatnak időpontot az ügyfelek a fővárosi kormányhivatal műszaki vizsgaállomásain - tájékoztatta Budapest Főváros Kormányhivatala hétfő reggel az MTI-t.

A közlemény szerint új, rugalmasabb és gyorsabb időpontfoglaló rendszert vezetnek be hétfőtől a Vas Gereben és Mozaik utcai műszaki vizsgaállomáson, emellett nő a kapacitás, így a foglalható időpontok száma is folyamatosan bővül az új szakemberek munkába állásával.

Az új időpontfoglalási rendszer megegyezik azzal, amit a kormányablakok esetében az ügyfelek már jól ismernek és bevált az elmúlt években - írták.

A felületre ügyfélkapuval belépve a műszaki vizsgák időpontfoglaló felületét kiválasztva az ügyfél dönthet arról, melyik vizsgaállomásra jelentkezik, majd kiválaszthatja, pontosan milyen ügyet szeretne intézni, és végül a szabad időpontok közül lefoglalhatja a számára megfelelőt. Az új rendszer bevezetésével egyidejűleg az eddigi e-mail útján történő időpontfoglalás megszűnik - tudatták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!